Изтичането на секретните документи на Пентагона може да е целенасочена фалшификация, чиято

...
Изтичането на секретните документи на Пентагона може да е целенасочена фалшификация, чиято
Коментари Харесай

Русия коментира изтичането на секретните документи на Пентагона

Изтичането на секретните документи на Пентагона може да е целенасочена фалшификация, чиято цел е да заблуди Москва. Това заяви съветският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков, като добави, че " Съединените щати са страна в конфликта и водят хибридна война против Русия ". 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10163
По думите на представителя на Кремъл Дмитрий Песков в Русия " няма никакво подозрение, че Съединените щати и НАТО са въвлечени директно или индиректно в украинския спор ". Той разяснява и признатия на днешното заседание на Съвета на федерацията Закон за електронните повиквателни. 

" Когато стартира специфичната военна интервенция, видяхме, че в някои военни наборни служби цари бъркотия. Целта на този законопроект е да оправи тази бъркотия и да направи процедурата съвременна, ефикасна и комфортна за жителите ", сподели Песков, представен от БНР.

Законът забранява на жителите, които не се явят в точния момент във военните окръжия да напущат страната, да ръководят автомобил, да се записват като еднолични търговци, да получават заеми и да се разпореждат с недвижимото си имущество.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР